|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Sürekli tekrarladığım cümleler daha cesur bugün, Ve kendinden aciz bir ben, Dilime kimsesiz sözler bulaştı, Darmadağınım. Hayatımı özet geçmeliyim, Uzatma! uzatmamalıyım, Karmaşalığın dibine vurmalıyım, Teşhisi konulmamış yanılgılar içinde tutsaklığım, ![]() Gel gitler akıtıyorum ömürlük nehrime, Susmalıyım! Hayır devamı olmalı, Üşüyorum, ben üşüdükçe uzuyor gece, Ve gece üşüyor benimle. Sis çöküyor içime, ve ardından çenem düşüyor, ![]() Korkuyorum aynadaki yüzümden, Ve aynadaki korkaklığımı görmekten, Korkuyorum düşüncelerimden, Bir yerinden tutmak istiyorum zamanı, ![]() Zaman parçalanıyor avuçlarımda. Bir seni ve bir beni topluyorum sadece kelimelerde “biz” oluyoruz, İkimizin toplamı hiç “biz” etmedi ki. ![]() Şehir sustu, insanlar sustu, Susmalıyım bende, Dilim belki anlaşılmaz halde ama ıslıklarım bir çığlık. Çıkar içimdeki çığlıkları! Emanetçi cümlelerimi alır o zaman susarım belki, Şimdi uykularıma geri dönmeliyim, Çığlıklarım ne zaman uyanır bilinmez, Sen en iyisi mi tekrar göm çığlıklarımı içime. |
![]() |
|
|