|
|||
|
|||
![]() ![]() sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS! ''Bir yazar demiş ya'' sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki" BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..! ----------------------------------------- ![]() Ben KéNdimdéN kaÇıoRum. yOq KimséLéRé zaRaRım.. doKunmaıN ! héR TürLü ya$aRım. aLdıııM néFésLéRdé Paınız oLuÇaqsa êéR Bazı ŞéyL”Rin soNuda qéLiR. iNanıRım ! ---------------------------------------------------------- ![]() şakağıмda iиtihaя aceмisi biя şaiяiи deLiLik provaLaяı... вiLiяiм aSLıиda Seиiи hiς σLмadığıиı ωe σLaмaγaćağıиı...aмa...SizσFяeиide тıpкı eωćiLiк giвi γaLиız σγиaимaz! ![]() .. LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê .. .. Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor .. .. GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê .. .. Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor .. ![]() ----------------------------------------- ![]() Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin ??? ![]() ![]() haЧat ayЯın†ıLaЯda qizLidiЯ... ![]() Dünya DurSa HerKes DurSa Sende DurSan ßen Sana 1 Kereciq SaRıLsam oLmazMı¿¿ ![]() ![]() Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ... Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...? ![]() *sorarsam ne hissettiğini* "belki"siz kalırım bilirsem ne düşündüğünü "keşke"m olur bir tane daha oysa ben yaşayamam "belki"siz ve sevmem "keşke"leri.. ---------------------------- ![]() Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.... " Yan! " diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!... " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. " |
![]() |
|
|