#1
|
|||
|
|||
![]()
Şanlıurfalı çiğ köfte ustaları
![]() ![]() ![]() ![]() Şanlıurfalı çiğ köfte uzmanları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çiğ köfte uzmanları ![]() "Yeşil soğan ve maydanoz yıkanıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Usta eller ![]() 'Sert bulgurla yapılan çiğ köfte güzel olur. Bulgur çiğköfte yapılmadan evsilerek içindeki kepekler ayıklanmalıdır. Çiğ köftede mutlaka Şanlıurfa isodu (pul biberi) kullanılmalıdır. Çiğ köfteye konulacak kara etin içindeki sinirler çok iyi temizlenmelidir. Kara et dövülerek veya mikserde macun gibi oluncaya kadar çekilmelidir. Çiğ köfte az yoğrulursa bulguru sert kalır ![]() |
![]() |
|
|