|
|||
|
|||
![]()
Boyut : 3.2 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ![]() Tanıtım: Üreticiden : Bilgi Yarışması Programı : Projeksiyonla duvara yansıtarak sınıfları veya grupları yarıştırabileceğiniz bir programdır. Puanlara göre otomatik grafik oluşturma ![]() ![]() ![]() Okul zil programı : Kullanımda hiçbir kısıtlama yok. Gerek ayarlamalar ![]() ![]() ![]() Birebir etüd programı : Okul veya dershanenizdeki öğretmen ve öğrencilere ![]() ![]() ![]() Öğrenci takip programı : Programı kullanmadan önce ilk olarak tüm öğrenci kayıtları programa giriş yapılmalıdır. Öğrencilerin fotoğraf ve tüm kimlik bilgilerinin yanı sıra ![]() ![]() ![]() Devam – devamsızlık programı : Kurumunuzun eğitim durumuna göre ![]() ![]() Yıllık plan hazırlama programı: Her şey otomatik ![]() ![]() ![]() Esnek İş günü takvimi programı : Tek sayfalık çizelge şeklinde değil ![]() ![]() Sınav tarihleri çizelgesi : Okullar için ![]() Öğretmen not giriş programı : Girmiş olduğunuz yazılı notlarının ![]() ![]() ÖSS - OKS puan hesaplama : Doğru ve yanlışları girerek paunları hesaplayabileceğiniz bir program. Katsayıları da istediğiniz şekilde değiştirme olanağı var. Demirbaş Programı : hem demirbaş takibi yapabilir ![]() Kütüphane programı : Şuanda yalnızca barkod okuyucu bölümü eksik ![]() Tüm modülleriyle toplam 3 ![]() ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] |
![]() |
|
|