|
|||
|
|||
![]() ![]() Sürüm : 2.3.0 Boyut : 2.56 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 14 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista Tanıtım: Dünya üzerindeki herhangi bir noktada bulunan bir ülkenin/şehrin gününü ![]() Programı açtığınızda karşınıza gelen hazır şehirlerin genel bilgileri haricinde araç çubuğunda bulunan '¤¤¤¤¤¤¤¤s' butonundan 'Add'ye tıkladığınızda ![]() Takvimlerde çeşitli türlere ayrılır. Ay takvimi ![]() Program içinde o ülkelere ait önemli günleri ![]() Özellikleri Julian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İngilizce bilenler için programın yardım menüsü takvimlerle ilgili detaylı bilgi içerir. Dünyanın herhangi bir yerindeki ülke/şehrin tarih ![]() Tarihsel ve astronomik yıl sayısını gösterebilir. Ay ![]() Bir çok ülkenin dini ![]() ![]() ![]() Ekinoks ve gün dönümü tarihlerini gösterir. Tatil listesi ve takvim HTML olarak kaydedilebilir. Astronomik olayların listesi HTML ya da CSV olarak kaydedilebilir. Program önce dene sonra satın al tarzında yazılım olup ![]() burhan [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] |
![]() |
|
|