Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16 December 2008, 21:08
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Post Barbunyalı Kapuska tarifi

Barbunyalı Kapuska tarifi

için Malzemeler :

• 1 adet küçük Lahana
• 1 su bardağı Barbunya
• 100 gr. Kıyma
• 1 adet Soğan
• 1 çorba kaşığı Biber Salçası
• 1 çorba kaşığı Margarin
• Yeterince Sıcak Su
• 1 tatlı kaşığı Pulbiber
• Karabiber ve Tuz
Barbunyalı Kapuska

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 06:01


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.