|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Boyut : 1.7 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 Gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tanıtım: Üreticiden: TeknoAsistan Abone Takip Su ve Tüp bayilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir programda birleştiren pratik bir yazılımdır. Tüm Abone detaylarını kaydedebilir ![]() Satış ve Müşteri bilgilerinizi takip etmek ve kişisel-kurumsal ajanda'ya sahip isterseniz program tam size göre. Program 7 ayrı bölümden oluşmaktadır. Her bölüm kapsamlı detay bilgileri içermektedir. 1- Abone Takibi Müşteri ile ilgili genel bilgiler. Abone bilgileri ![]() Hızlı abone kaydı Satış yapılan malların tanımlanması Araç ve eleman tanımları Mahalle tanımları Gelir-Gider tanımları Abone grup tanımları Günlük satışlar Borçlu olanlar ![]() ![]() ![]() ![]() Eleman ve araç satışları ![]() ![]() Günlük kasa takibi Stok takibi ![]() ![]() Telefon çeviricisi Sınırsız rapor alabilme ![]() Detaylı kayıt arama ![]() Arayan numaraları gösterme ve kaydetme (CALLER ID) 2- İletişim Tüm kişi ve kurumların adres ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Para Yönetimi Cari hesaplarınızı takip edebildiğiniz bölümdür. 4- Olaylar Önemli gün ve olayları takip edebildiğiniz bölümdür. Hiç bir önemli gün ve olayı unutmazsınız. Program sizi uyaracaktır. 5- Parolalar Şifre ve parolalarınızı takip ettiğiniz bölümdür. 6- Görevler Yapacağınız görev ve randevularınızı takip edebildiğiniz bölümdür. 7- Notlar Her türlü özel not ![]() ![]() ![]() İstediğiniz kadar veritabanı açabilirsiniz. Programa açılış şifresi verirseniz ![]() ![]() Ürün hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak ve kullanımı hakkında geniş bilgiler almak için yardım dosyasını (2.1 mb) [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] indirebilirsiniz. Yeni 3.0 versiyonuyla su-tüp satışlarınızla ilgili her türlü detayı kaydedebilirsiniz. Arayanın detaylı bilgileri ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Program birçok özelliliği üzerinde barındırır. 30 gün tüm özellikleriyle deneyebilirsiniz. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] |
![]() |
|
|