|
|||
|
|||
![]()
Bu çay demsiz mi ne!..
Yoksa ![]() Alıştığım bardağın içinde değil belki de yudumlamaya çalıştığım çay... Bu ne hâl ki sanki hep bir şeyler eksik; ..çayımın demi ![]() ![]() § Bir şeyler eksik başlayınca ![]() İyi de ![]() ![]() Fesleğenimin kokusu nerde yeşil yeşil?.. Bir şeyler eksik ![]() § Sesim cıvıldardı benim ![]() Gözüm pırıldardı... Gülüşüm pembe pembe açardı günaydınlarımın üstünde... Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * ‘Nerde’ler; yerinde olmadığını ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şeyler eksik! * Hâlbuki sana anlatsaydım bunları; eksiklerim tamamlanır ![]() ![]() Ağrılarım hemen geçer ![]() Aynaya bakmaya lüzum kalmaz ![]() * Sana anlatsaydım bunları; parmaklarıma yazmak için ![]() Yollar da çabuk biterdi ![]() Zaten yollar da beni sana getirirdi ![]() * Sana gelsem ![]() Ne anlatılacak sözüm kalırdı eksik ![]() Omzuna konmuş bir muhabbet kuşu gibi cıvıldardım kulağına; bir şeyler eksik kalmasın diye!.. * İnanma istersen... Fakat bunları sana anlatıyor olsaydım ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir şeyler eksik iken ![]() Bildiğim ![]() ![]() ![]() Bu simidin susamı mı eksik ![]() ![]() Vapur bacalarına da duman yakışırdı hani... Ve arkalarına bir sıra köpük... Ve etraflarına bir sürü martı... Fotoğraflar eksik geliyor artık bana; çünkü fotoğraflar hep oturup duruyor sanki aynı zaman içinde ![]() * Ne mi demek istiyorum ![]() Hani ![]() ![]() Kimim eksik?.. |
![]() |
|
|