|
|||
|
|||
![]() Yalnızca Sevmek Yetmiyor...Söylemek de Gerek..
Pek çok insan o iki sözcüğü duymak ister. Arada sırada duyduklarında ise ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağına yerleştirdik. Kullanacağı tüm eşyaların üzerine adını yazdıktan sonra ![]() “Evet” dedi. “Lütfen televizyonu nasıl kullanacağımı gösterir misiniz? Pembe dizileri çok severim ve izlediğim dizileri kaçırmak istemiyorum.” Connie romantik bir kişiydi ve pembe dizilere ve aşk konulu romanlara ve filmlere bayılıyordu. Aramızdaki dostluk ilerledikçe ![]() “Bill’in beni sevdiğini biliyorum ama” dedi. “Bana ![]() ![]() İçini çekti ve hastanenin bahçesindeki ağaçlara baktı. “Bana ‘Seni seviyorum’ demesi için neler vermezdim” diye içini çekti. “Ama biliyorum ![]() Bill ise her gün Connie’yi ziyarete geliyordu. Önceleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana marangoz olduğunu ve balık tutmaktan zevk aldığını anlattı. Hiç çocukları olmamış; ama Connie bu amansız hastalığa yakalanana dek ![]() ![]() ![]() Bir gün kafeteryada birlikte kahve içtikten sonra ![]() ![]() “Connie’ye kendisini sevdiğini söyler misin hiç?” diye sorduğumda (vereceği yanıtı biliyordum) ![]() “Söylememe gerek var mı?” dedi. “Kendisini sevdiğimi biliyor!” Uzandım ![]() “Elbette biliyor” dedim. Elleri ![]() ![]() “Ama Bill ![]() ![]() ![]() Birlikte Connie’nin odasına doğru yürüdük. Bill odaya girdi ve ben başka bir hastayı ziyarete gittim. Daha sonra ![]() İki gün sonra ![]() ![]() Bill beni görünce yanıma geldi ve bana sarıldı. Tüm bedeni titriyordu ve gözleri yaş içindeydi. Sonra ![]() “Sana bir şey söylemem gerek” dedi. “Ona söyledikten sonra kendimi çok iyi duyumsadım.” Sustu ve burnunu temizledi. “Geçen gün senin bana söylediklerini uzun uzun düşündüm ve bu sabah ona ![]() ![]() Connie’ye veda etmek için odasına girdim. Başucundaki komodinin üzerinde Bill’in yazmış olduğu bir kart duruyordu. Hani şu bildiğimiz kartlardan biriydi. Üzerinde “Sevgili eşime... Seni seviyorum” yazılıydı. |
![]() |
|
|