|
|||
|
|||
![]()
Çıkma teklifleri
Çıkma tekliflerine karşılık kadınların verdikleri cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları: Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım. (İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek ![]() ![]() ![]() *** Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum. ( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.) *** Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek. (Senden başka birkaç kişi daha istiyor; ama bir türlü karar veremiyorum.) *** Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim. (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...) *** Seni yeterince tanımıyorum. (Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı ![]() *** Ben de seni istiyorum. Ama şimdi olmaz. Zamana bırak. (Gencim ![]() ![]() *** Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme. ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Ama aramızda çok yaş farkı var. (Şimdilik idare ediyorsun ama ileriki yıllarda göstereceğin performans konusunda ciddi endişelerim var... ) *** Hayatım şu anda karmakarışık ![]() (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma ![]() *** Aşk bana göre değil... ( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde TV izleyip ![]() *** Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam. (İşyerinde göz koyduğum erkeklerden biri olsaydın hemen atlardım ama değilsin. Diğer taraftan ![]() *** Şu sıralar kariyerime konsantreyim. (Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.) *** Ben nişanlıyım. (Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...) *** Evet ![]() (Dürüst bir kadın) Hayır ![]() (Dürüst bir kadın daha) |
![]() |
|
|