|
|||
|
|||
![]() ![]() Daha Az Seviyorum Seni.. Giderek Daha Az.. Unutur Gibi Seviyorum.. Azala Azala.. Aramızdaki Uzaklığın Karanlığında.. ![]() ![]() ![]() ![]() Geceler Kısalıp..Gündüzler Uzuyor Öyle Olunca.. Daha Az Seviyorum Seni.. Kendini İyileştiren Bir Yara Gibi.. Daha Az.. Ve Zamanla.. ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Seceyi Tutuyorsun..Ben Nöbetini.. Uzak Dağ Kışlalarında.. Görmüyoruz Birbirimizi.. Usul Usul Sis İniyor.. Kopmuş Yollara.. ![]() Işığı Hafif Uykusu Ağır Koğuşlarda Üzerini Örtüyorum Senin.. Bir Çığ Gibi Büyüyorsun Rüyalarımda.. Sevgilim Sevgilim Yıldızları Daha Büyüktür Bazı Gecelerin Nöbet Kadar Yalnızken Öğreneceksin Bunu Da.. ![]() ![]() ![]() ![]() Artık Daha Az Seviyorum Seni.. Unutur Gibi..Ölür Gibi Daha Az.. Yeniden Ödetiyorum Kendime Onca Aşkın Öğretemediğini.. Kolay Değildi.. ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızca Sevgilimi Değil.. Evladımı Da Kaybettim Ben.. Kaç Acı Birden İmtihan Etti Beni.. Bir Tek Gece Vardır İnsanın Hayatında.. Ömür Boyu Sürer Nöbeti.. Bu Da Öyleydi.. ![]() İyi Ol.. Sağ Ol.. Uzak Ol.. Ama Bir Daha Görme Beni.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ah elanur ah
![]() |
![]() |
|
|