Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13 January 2009, 15:29
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Pırınçlı elma rendesı

½ Su Bardagi Amerikan Pirinci
3 Adet Golden Elma
1 Su Bardagi Elma Suyu
3 Adet Portakal Kabugu Rendesi
1 Limonun Suyu
2-3 Adet Nane Yapragi

Pirinci lapa oluncaya kadar bir tencerede haslayin. Elmalarin kabuklarini soyup rendeleyin. Bir kabin içinde haslanmis pirinç elma rendesi 1 su bardagi elma suyu 1 adet portakal kabugu rendesi ve 1 limonun suyunu iyice karistirin. Servis tabagina alarak istege göre nane yapraklariyla süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:35


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.