|
|||
|
|||
![]() Ergenekon soruşturmasının kilit ismi olarak gösterilen Tuncay Güney'in
![]() ![]() Ergenekon duruşmasında Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serhan Bolluk'un avukatlarından Hasan Basri Özbay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2001 yılı Mart ayında sahte otomobil sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Güney ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'yi sarsan soruşturmanın kilit ismi Tuncay Güney'in 2001 yılındaki ifadesinden bazı satır başları... *"Gazete ilanıyla işe girdim * Bedrettin Dalan'ın okullarına yemek dağıtıyordum * Pertenviyal Lisesi'nde akşam okuluna gittim * Sabah'ta Tevfik Yener'in yanında ofis boy olarak çalıştım. Sabah Gazetesi'ne Ali Kur isimli matematik öğretmeni gönderdi * Köken olarak Çorumluyum ![]() * Fethullah Hoca bir vaaz verdi ![]() * Ergenekon'un Kuzey Irak'ta yapılanması vardı.. * Adnan Hoca İsrail tarafından finanse ediliyor. * Hizbullah PKK'ya karşı askeri birliklerde eğitiliyordu * Hizbullah olayından sonra Veli Küçük ile Doğu Perinçek'in arası bozuldu * Perinçek ![]() * Veli Küçük tırışkadan bir general. Önemli bir isim değil * Ergenekon örgütlenmesinin sağı-solu yok * Abdullah Öcalan'In avukatı Doğan Erbaş ile görüştüm * Ergenekon ![]() * Abdullah Öcalan Moskova'da teslim olacaktı ![]() * PKK ![]() * Yeşil'in hayalet olması Veli Küçük'ün işine yarar * Veli Küçük'ün Kuzey Irak'ta okulu vardı. * Veli Küçük Hizbullah lideri Velioğlu'nun ölmediğini söyledi. * Özel Kuvvetlerle Ergenekon arasında bir hizipleşme var. * Ergenekon ![]() * Veli Küçük ![]() * Öcalan'ın [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ye böyle getirilmesini istemedi. * PKK ![]() * Güneydoğu'da Hizbullah'ı JİTEM kurmuştur. * Yeşil'in Mehmet Eymür ile arası iyi değildi. * Veli Küçük ![]() * Yeşil'in ölü bir hayalet olması Veli Küçük'ün işine yarar. * Veli Küçük işaret etmezse kimse Yeşil'e dokunamaz * Habur'da silah taşıyan tankerler vardı. Gümrükçüler onları sınırdan geçiriyordu. * JİTEM'in komutanı Cem Ersever'i tanımıyorum. * Habur'dan 12 bin silah Talabani'ye 12 bin silah da Barzani'ye götürdük. * Veli Paşa Cem Ersever'i İzmit'e çağırdı ama O gitmedi. * Ergenekon ![]() * Veli Paşa perde arkasında lider olmaktan hoşlanıyordu. * Sabancı cinayetinde Sabancı Center'a giden tek gazeteci Halk Girtin'di * Ben Sabancı Center'a ilk kez Sabancı ile doruktakiler programı için gitmiştim * Hedefteki isim Özdemir Sabancı'ydı * Sabancı cinayeti Dursun Karataş'a ihale edildi. Onlar var işin içinde... * Sabancı cinayetinde Sabancı Center'a giden tek gazeteci Halk Girtin'di * Ben Sabancı Center'a ilk kez Sabancı ile doruktakiler programı için gitmiştim * Hedefteki isim Özdemir Sabancı'ydı * Sabancı cinayeti Dursun Karataş'a ihale edildi. Onlar var işin içinde... * DHKP-C polis kontrolünde bir örgüt haline geldi. * Ergenekon'a devlet kaynaklarından değil ![]() |
![]() |
|
|