Standart Sarambula #1
Guest
Alt 19 January 2009, 14:42
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler
250 gr pazi (çok genis yaprakli olmasin)
Yarim demet maydanoz
2 sap pirasa
Yarim çorba kasigi salça
1 çorba kasigi pul biber
1 kase misir yarmasi
1 çay kasigi iç yag
Yarim çay bardagi sivi yag
1 litre su
Yapilis Tarifi
Pazi saplariyla birlikte ince ince dogranirpirasa ince ince dogranir. Sivi yag ve iç yag kizdirildiktan sonra dogranan sebzeler içine atilarak kavrulur. Salça ve pul biber eklenir. Biraz daha kavrulur ve su eklenir su kaynadigi zaman yarma katilarak katilir tuzu ilave edilir. Pismeye birakilir. Yaklasik yarim saat veya daha fazla pismesi gerekir. Yarma biraz geç piser. Su az gelirse ekleme yapilir. Sulu bir yemek olmuyor zaten ama yarma çok su çekebiliyor (misirina bagli). Pistikten sonra kiyilmis maydanoz serpilir.
Afiyet olsun...

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 15:52