|
|||
|
|||
![]()
İki DüSman AiLenin Zeka'dan Mahrum (Kücüqqen Menenjit GecirmisLerde
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ayşommm kısss uyannn ben geldimmm nirdesinn
|
|
|||
|
|||
![]()
(ayşo camı açar) uy hüsom yawaş oL bubam uyancak..
|
|
|||
|
|||
![]()
(hüsom HiddetLenir) ULa bubani eşşek arıları sokasıca in ayşom aşşağı canıma tak dedi artık
|
|
|||
|
|||
![]()
(ayşo bohçasını camdan hüsonun kafasına atar..)) uyy hüsomm iyimisenn. (der ve kendi de camdan atlar.))
|
|
|||
|
|||
![]()
(hüsom Kafaya Bohcayı Yiyince AfaLLar Ve Yere Düser)-Yandım Anammmm ayşom neddin bohcanın içine kendinidemi koydun bu nedir böle uyy kafamm (O arada yukardan ayşom gözükür aşşağı atlarken)-Anam o ne vışşşşşş ayşom geliyy ayşom aha tutuom tuttum(derken ikiside yere cakılır : ) )
|
|
|||
|
|||
![]()
(ayşo az hasarla kalkıp hüsonun yarı bayqın olduğunu görür) hüsomm iyimisen cevap ver buna..
|
|
|||
|
|||
![]()
(hüsom Yarı Baygın HaLde Cvb Verir)-Uyhhh Ayşomm gız ne döniysen dur yerinde anam yıldızlarda ucir ha ,aysom neddin sen bana böle kanatlandın ucdun emme konamadın gız resmen ucak rotasını şaştı vıyy başım catliy..
|
|
|||
|
|||
![]()
hüsom ne deinn ula kalk bizim evun ışıkları yanduuu kaçalım hüsomm kalk
|
|
|||
|
|||
![]()
(Bıcak Kemiğe Dayanınca HüsomLa Ayso Tabana Kuvvet VerirLer)-Öldüm Bittim koş koş geberdim ayşom şu tel örgüleride aştıkmı bişeycik kalmas(Tel ÖrqüLer 2,5 Metredir Ve UçLarı Sivridir)-Ayşom sen Önce benim omuzlarıma bas çık sonrada ben tepiğe kuvvet çıkarum aysom
|
![]() |
|
|