Kullanılan Malzemeler
Amerika'da bulundu ve 1850'lere kadar kullanıldı. Çok az meyve şurubu ve meyvelerle servis ediliyor. Sodası içki miktarının yarısından fazla olmamalı.
Karıştırıcı kabı yarısına kadar buzla doldurun. Cin, limon suyu, pudraşekeri ve nar şurubunu ekleyin. İyice çalkalayın ve süzerek kırılmış buzlarla bardağa boşaltın. Sodayı ekleyin. Meyveler ve taze nane yaprakları ile servis edin.
- 1/2 çay kaşığı pudraşekeri
- 1 ölçü limon suyu
- 2 ölçü cin
- Ufalanmış buz
- Küp buz
- 1 çay kaşığı nar şurubu
- 1 ölçü soda
- 1 konserve kiraz
- 1 dilim portakal
- Taze nane yaprağı filizi
Amerika'da bulundu ve 1850'lere kadar kullanıldı. Çok az meyve şurubu ve meyvelerle servis ediliyor. Sodası içki miktarının yarısından fazla olmamalı.
Karıştırıcı kabı yarısına kadar buzla doldurun. Cin, limon suyu, pudraşekeri ve nar şurubunu ekleyin. İyice çalkalayın ve süzerek kırılmış buzlarla bardağa boşaltın. Sodayı ekleyin. Meyveler ve taze nane yaprakları ile servis edin.