Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 16:44
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Manhattan

Kullanılan Malzemeler
  • Limon Kabuğu
  • Küp buz
  • Yeşil zeytin
  • Bir kaç damla angostura*
  • 20 cl. dry vermut
  • 4,5 cl. Kanada viskisi (Bourbon)
Yapım Şekli
Viski, vermut, angosturayı küp buz ile içki kabında karıştırın.
İyice soğuduğunda Martini veya viski bardağında servis yapın.
İçine buz koymayın.
(Lezzetli bir akşam üstü aperatifidir. Tatlı Vermutla da hazırlanabilir. Tatlı yapılırsa içine süs kirazı konur.)

* Karayiplerde Trinidad da bitkilerden hazırlanmış, içki ve kokteyllerde kullanılan sulfata acılığında aroması kuvvetli alkolsüz özel bir likit kokteyl katkısıdır.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 05:44


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.