Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 17:43
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Pousse Cafe

Kullanılan Malzemeler
  • 3 cl. Grenadine (nar şurubu)
  • 3 cl. Blue çuraçao
  • 3 cl. Benedictine likör
  • 3 cl. sarı votka (limonlu)
Yapım Şekli
Malzemeleri, iki küp buz ile karıştırma bardağında birbirine karıştırın. Kokteyl bardağında servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:49


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.