Standart Enginar dolması #1
Guest
Alt 30 January 2009, 13:56
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler :
• 50 gr ekmek kırıntısı
• 100 gr yeşil zeytin
• 100 gr sıcak suda 2 saat bekletilmiş çekirdeksiz kuru üzüm
• 50 gr gebreotu
• 1 diş sarımsak
• 1 tutam maydanoz
• 8 büyük kereviz
• 100 ml zeytin yağı
• Tuz ve biber

Hazırlanışı :Öncelikle zeytin kuru üzüm maydanoz gebreotu ve ekmek kırıntılarını az bir miktar tuz ve biber ile karıştırıp harcı hazırlayınız.Enginarların dışındaki kabuklarını soyup içlerini oyunuz. Enginarların içini az önce hazırladığımız karışım ile doldurunuz. Her bir enginarın üzerine bir adet yeşil zeytin yerleştiriniz ve bir tabağa alınız. Tabağın içine 1 bardak su koyup 150 C ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Garnitür olarak gebreotu ve çekirdeksiz kuru üzüm kullanarak servis yapınız.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 13:03