Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 1 February 2009, 13:21
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart VİŞne Konservesİ

VİŞNE KONSERVESİ

Vişneler daldırma biçimiyle iyice yıkanır. Sonra sapları koparılır çekirdekleri özel aletiyle veya bir firketeyle çıkarılır. Kavanozlara sıkıca İstif edilir. Kaynar koyu şurubu döküldükten kavanozların ağızları temiz bezle silinip iyice kapatıldıktan sonra yarım litrelik kavanozlar 20 dakika bir litrelikler 25 dakika pastörize edilir. Öbür tariflerde anlatıldığı biçimde pastörizasyon kazanından çıkarılıp soğutulur ve etiketlenip depoya kaldırılır.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:34


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.