Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 1 February 2009, 17:43
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Acılı Piliç Kızartma

Acılı Piliç Kızartma

=Malzemeler=

4 adet Keskinoglu tavuk göğsü
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı hardal
1 dilim ekmek içi
1 adet Keskinoglu yumurta
1 su bardağı galeta unu
Tuz karabiber
Kızartmak için: Sıvıyağ

=Hazırlanışı=

Tavuk göğüslerini döverek incelttikten sonra tuz ve karabiber ile iyice ovun. Üzerine 1 tatlı kaşığı hardal sürüp 2 çorba kaşığı tereyağını eşit olarak her bir tavuk göğsünün içerisine pay edin. Ekmek içini ufalayarak tavuk göğüslerini teker teker rulo yapın ve açılmaması için kürdanla tutturun. Yumurtayı bir kasede çırptıktan sonra rulo yapılmış tavuk göğüslerini önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 05:42


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.