Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13 February 2009, 11:37
GaRFieLD
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart TaRCınLı eLMa DiLimLeRi



Misafirlerinize ikram edebileceğiniz, atıştırmalık tarçınlı elma dilimlileri hem sağlıklı hem de hafiftir. Ayrıca kan şekerinizi yükseltmez, dişlerinizin çürümesine neden olmaz. Bu sağıklı ve pratik tatlının hazırlanışı da çok kolay. Tarçınlı Elma Dilimleri tarifi....


Malzemeler,
2 adet çok ince dilimlenmiş elma
1 yemek kaşığı esmer şeker
1 çay kaşığı tarçın

Hazırlanışı,

1. İlk olarak fırınınızı 200 dereceye ayarlayıp ısınmasını sağlayın.
2. Fırın tepsinini yağlı kağıtla kaplayıp, elma dilimlerini dizin.
3. Ayrı bir kapta tarçın ve esmer şekeri karıştırıp, elmaların üzerine serpin.
4. Yaklaşık yarım saat kadar (elmalar kuruyana kadar) pişirin.
5. Fırından çıkarıp, servis yapın.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:49


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.