|
|||
|
|||
![]()
[03:19] <sürgün> sidişim ağrıııyyoooooooooooooooooo
[03:19] <sürgün> dişim yani [03:19] <ELçiN> ![]() ![]() ![]() [03:19] <ELçiN> one beee [03:19] <ELçiN> ![]() [03:20] <LanetLi> yha [03:20] <LanetLi> [03:19] <Sürgün> SidiŞim ağrıııyyoooooooooooooooooo [03:20] <LanetLi> ![]() [03:20] <LanetLi> dayanamadım Bu ne?? [03:20] <LanetLi> ![]() [03:20] <sürgün> diş [03:20] <sürgün> kıss [03:20] <sürgün> acıııyoo [03:20] <sürgün> valla [03:20] <sürgün> kafayı [03:20] <LanetLi> Bide amSg tüh Sana yazık yha ![]() [03:20] <sürgün> yiycem ben [03:20] <sürgün> yaa [03:20] <ELçiN> ![]() ![]() ![]() ![]() [03:20] <LanetLi> reSiL oLdun [03:20] <LanetLi> ![]() [03:20] <sürgün> :d [03:20] <sürgün> muckkksss [03:20] <ELçiN> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [03:20] <sürgün> teyetyeteytee [03:20] <sürgün> eyteyetye [03:20] <ELçiN> ayhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh [03:20] <sürgün> kop [03:20] <sürgün> kop [03:20] <sürgün> kop [03:20] <sürgün> :s [03:21] <ELçiN> bu haldee güldürdün yaa [03:21] <ELçiN> helalll [03:21] <ELçiN> ![]() ![]() [03:21] <LanetLi> yha Cidden Buna reSiLLik derLer Bizde ![]() [03:21] <LanetLi> Bide amSg atınCa yorumSuz ![]() [03:22] <sürgün> kop kopğ kop kaççççıııııınnnn yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii © »»» Nick : sürgün © »»» FullName: SupermIRC / [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] © »»» İp Adresi: [email protected] © »»» Kanalları: #egitim &#izmir@ +#globalops #muhabbet &#izmir #yarisma @#asi #Superalem #Chat #Aşk #Sohbet #makara #Istanbul BuLunduqu kanaLLara bakınCa ''[03:19] <sürgün> sidişim ağrıııyyoooooooooooooooooo'' amSg oLaraktan yorumSuz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ilk başta kavrayamadım tabiiiii ama anlamam zaman almadı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
baŞka kanaLa Bakıodum Pat die önüme Bu Çıktı Dayanamadım ama Koptum yha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ayhhhhhh okudukça gülüyom ya yoq böle bişee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sürqün arkadaŞımız Bir pot Daha Kırdı Ama Onu atamiCam
![]() ![]() ![]() <LanetLi> Sürgün amSg attım deme <LanetLi> ![]() <SorunLu> ![]() <SorunLu> zuahaha <LanetLi> aCaip pot kırıoSun <SorunLu> ![]() <LanetLi> ![]() <SorunLu> ![]() <SorunLu> vur beny <SorunLu> ![]() <LanetLi> Biddim Ben <LanetLi> ![]() <Catlakcocuk> sürgün git öl <SorunLu> ![]() <sürgün> işte rezilik diye buna derim ben :d <SorunLu> bence vur kendini <SorunLu> : <SorunLu> D <LanetLi> [03:19] <Sürgün> SidiŞim ağrıııyyoooooooooooooooooo <SorunLu> LanetLi <LanetLi> Buda dünki amSgSi <SorunLu> bu gene ii <LanetLi> ![]() <sürgün> :d <sürgün> euheuehe <LanetLi> koptum Ben <LanetLi> Çay Burnumdan qeLdi yeminLe <sürgün> işte güzelim türkçe <LanetLi> ![]() <LanetLi> SorunLu ![]() <LanetLi> ama <LanetLi> Çok fena oLdu Bu Sürgün <LanetLi> ![]() <SorunLu> ![]() <sürgün> evet yaa <sürgün> ya nedir benim bu amsg den çektiğim <LanetLi> ama Sürgün Ben Buna harBi Bittim <SorunLu> ![]() <LanetLi> [03:19] <Sürgün> SidiŞim ağrıııyyoooooooooooooooooo <LanetLi> Bunuda ÇÖzememiŞtim zaten ![]() <sürgün> :d <LanetLi> ama yahu <LanetLi> BaŞı Süper oLdu ![]() ![]() ![]() ![]() <SorunLu> ![]() <LanetLi> foruma atmak iSterdim ama iŞte oLmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <SorunLu> ![]() <sürgün> du du yeni bişeyler yazim ben en iyisi <LanetLi> Sürgün <LanetLi> © »»» KanaLLarı: #ankara &#izmir@ +#gLoBaLopS #muhaBBet &#izmir #yariSma @#aSi #SuperaLem #Chat #AŞk #SohBet #makara #IStanBuL <LanetLi> ÖL Sen <LanetLi> Bütün qLoBaLLerde aÇık <LanetLi> ![]() <sürgün> :d <SorunLu> ![]() <sürgün> yupppiii <sürgün> ya nolcak yaa <sürgün> :d <LanetLi> ![]() <sürgün> bir harf eksik ben nedem <LanetLi> aLıŞtık artık herdefaSında yeni BiŞ <LanetLi> ![]() <LanetLi> ama Bu fena ![]() <SorunLu> ![]() <sürgün> az cık fena oldu ama idare edin <LanetLi> hatta ne yaLan SÖLim defamını okumadım BaŞında takıLı kaLdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <sürgün> :z <SorunLu> ![]() Ne Yazdıqıda Bize kaLSın ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
meraq ettim bak şimdiii bana söle canem ne yazdığınıı uyuyamam vallaa
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()