Malzemeler
- 1/2 kg. tavuk göğsü
- 2 su bardağı mantar
- 1 su bardağı kaşar
- Sıvıyağ
- Tuz,karabiber
- Galeta unu
Süre:25 dk - 4 KişilikYapılışıTavuk göğsünü döverek inceltin. Mantarları doğrayıp 2 yemek kaşığı yağ ile sote edin. Tavukların her iki tarafina tuz ve karabiber ekin. İçlerine mantar ve kaşar koyarak sarın. Galeta ununa bulayıp kürdanla sıkıştırın. Kızgın yağda kızartın.
- 1/2 kg. tavuk göğsü
- 2 su bardağı mantar
- 1 su bardağı kaşar
- Sıvıyağ
- Tuz,karabiber
- Galeta unu
Süre:25 dk - 4 KişilikYapılışıTavuk göğsünü döverek inceltin. Mantarları doğrayıp 2 yemek kaşığı yağ ile sote edin. Tavukların her iki tarafina tuz ve karabiber ekin. İçlerine mantar ve kaşar koyarak sarın. Galeta ununa bulayıp kürdanla sıkıştırın. Kızgın yağda kızartın.