Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11 March 2009, 12:48
Yorgun Yürek
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Katmerli Börek

MALZEMELER
1 Paket Margarin
4 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karbonat


HAZIRLANIŞI
İÇİN HAZIRLANIŞIKıymayı ve soğanı kavurup, yeşilbiber, domates, maydanoz, bir tutam tuz ve biber ilave edin.
BÖREĞİN HAZIRLANIŞI
Hazırladığınız hamuru 8 eşit parçaya ayırarak bir gece bekletin. Hamura dikdörtgen şekli verin ve olabildiğince ince açıp üzerinde tereyağını gezdirin. Hamurun uzun tarafına iç malzemesini yerleştirip, rulo şeklinde yuvarlayın. Ruloyu 5 santim eninde parçalara bölüp, üzerine yumurta sarısını sürün. 200 derecede fırında pembeleşinceye kadar pişirip, sıcak servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:51


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.