Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 12 March 2009, 18:17
Yorgun Yürek
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Soslu Kuzu Sırtı

MALZEMELER
Kuzunun sırt kısmı
1 adet domates
1 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı biberiye
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Margarin, karabiber ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız karışımı etin her tarafına sürün. Domates ve biberi doğrayıp etin kenarlarına yerleştirin. Kekik ve biberiye yapraklarını da ekledikten sonra su ilave edip üstünü folyoyla kapatın. 200 derecelik fırında 90 dakika pişirin. Üstünü açıp 30 dakika daha pişirin. Sonra bonfile kısımlarını bıçakla 2 parmak kalınlığında kesip etin üstüne yerleştirdikten sonra servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:50


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.