Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16 March 2009, 02:02
AlpikE
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Iç pilav

MALZEMELER
250gr kuzu veya tavuk ciğeri
2 su bardağı pirinç
1 adet orta boy soğan
5 çorba kaşığı çam fıstığı
3 yemek kaşığı kuş üzümü
3 yemek kaşığı margarin
1 adet kesme şeker
1 tatlı kaşığı yenibahar
1/2demet dereotu
Karabiber
Tuz

HAZIRLANIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı eritin, fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra temizlenmiş, zarı soyulmuş ve küçük küçük doğranmış ciğerleri tavaya alıp rengi değişinceye kadar pişirin.
Pirinci ilave edip karıştırdıktan sonra su, tuz,kuşüzümü ve baharatları koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
Dereotu ile süslüyerek servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:46


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.