Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16 March 2009, 05:06
AlpikE
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Kaymaklı Börek

MALZEMELER
1 kilo yufka
1/2 kg yoğurt
4 adet yumurta
sıvı yağ
tuz

HAZIRLANIŞI
Yoğurt, yumurtalar, bir miktar sıvı yağ ve tuz bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra yağlanmış tepsiye yufkalar büzüştürülerek yerleştirilir. Yufkaların üzerine hazırlanan karışım dökülür ve heryerine iyice sürülür ve fırında üzeri kızana kadar pişirilir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 05:39


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.