Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16 March 2009, 09:18
AlpikE
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Kremalı kabak çorbası

MALZEMELER
2 adet orta boy kabak
1 adet orta boy kuru soğan
1 adet büyük boy patates
1/2 küçük paket yemeklik süt kreması
1 tablet et suyu
arzu edilen miktarda tuz ve karabiber

HAZIRLANIŞI
Kabakları, patatesi ve soğanı soyarak irice küpler halinde doğrayın. 1 litre (6 su bardağı) suya 1 tablet et suyu ilave ederek, sebzeleri bu suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanan sebzeleri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar blendırdan geçirin. Tekrar ateşe koyarak, tuzunu, karabiberini ve kremasını ilave edin. Bir taşım kaynayınca altını kapatın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:49


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.