Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 16 March 2009, 15:08
AlpikE
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Piliç etli pirinç çorbası

MALZEMELER
(6 kişilik)
2 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
1 orta boy kereviz
2 orta boy havuç
Yarım demet mayısdanoz
10 bardak tavuk suyu
2 yemek kaşığı limon suyu
Karabiber
Kuru kekik yaprağı
Defne yaprağı
Garnitür için dilimlenmiş limon

HAZIRLANIŞI
Tavuk suyu, doğranmış soğan, kereviz, havuç, mayısdanoz, biber, kekik ve defne yaprağını kapaklı bir tavaya koyun. Kaynayıncaya kadar pişirin. Bir iki defa karıştırıp ateşin altını kısın. Ağzı açık olarak 10-15 dakika kaynatın. Küp şeklinde doğradığınız tavuk etini ilave edin ve 5-10 dakika daha kaynatın. Ocağı kapadıktan sonra limon suyu ilave ederek karıştırın. Dilimlenmiş limon ile servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:39


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.