Standart Kaşarlı Tavuk Snitzel #1
Guest
Alt 19 March 2009, 10:57
Alıntı ile Cevapla
MALZEMELER
8 parça tavuk eti (kemiksiz, dövülmüş göğüs kısmı)
125 gr tereyağ
yarım demet maydanoz, ince kıyılmış
250 gr dil peyniri
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Tereyağ, maydanoz, karabiber ve tuzu krema halinde kanştırın. Şnitzelleri dizip, üzerlerine hazırladığınız karışımı sürün . Bir miktar karışımı daha sonra sürmek üzere bir kenara ayırın. Şnitzellerin ortasına birer parça dil peyniri koyun. Yaprak sarması gibi kenarlarını kapatarak sarın, yağladığınız payreks bir kaba dizin. Üzerine kalan maydanozlu tereyağı sürün. Kızgın fınnda yirmi dakika pişirin. Etin fazla pişip kurumamasına, sertleşmemesine özen gösterin.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 12:58