Malzemeler :
12 tortilla ( tarifi verilmiştir)
Kızartma için yağ
Sos :
2 domates
1 soğan
3 yeşil biber
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz
İçi :
350 gr. kavrulmuş kıyma
1 küçük ince doğranmış yeşil salata
2 adet kış armudu
50 gr. permesan veya çedar peyniri
Hazırlanışı :
Tortillaları hazırlayın. Sos malzemesini birbirine karıştırarak birkaç saat dinlendirin. Sonra geri kalan dolgu malzemesini sosun içine katın.
Geniş bir tavaya, dibini kaplayacak kadar yağ koyun. Tortillaları 15-20 saniye kızartın, çevirin ve ikiye katlayın. Bu kez her iki yüzünü 15-20 saniye kızartın. Tel bir süzgeç üzerinde yağını süzün. Tortillaları dolgu malzemesiyle doldurun ve bekletmeden servis yapın.
12 tortilla ( tarifi verilmiştir)
Kızartma için yağ
Sos :
2 domates
1 soğan
3 yeşil biber
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz
İçi :
350 gr. kavrulmuş kıyma
1 küçük ince doğranmış yeşil salata
2 adet kış armudu
50 gr. permesan veya çedar peyniri
Hazırlanışı :
Tortillaları hazırlayın. Sos malzemesini birbirine karıştırarak birkaç saat dinlendirin. Sonra geri kalan dolgu malzemesini sosun içine katın.
Geniş bir tavaya, dibini kaplayacak kadar yağ koyun. Tortillaları 15-20 saniye kızartın, çevirin ve ikiye katlayın. Bu kez her iki yüzünü 15-20 saniye kızartın. Tel bir süzgeç üzerinde yağını süzün. Tortillaları dolgu malzemesiyle doldurun ve bekletmeden servis yapın.