Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 21 March 2009, 12:41
AlpikE
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Tereyağlı Kestane

Malzemeler

  • 1 kg kestane yeni mahsul
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı su
  • ¼ tatlı kaşığı tuz
  • ½ tatlı kaşığı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
Yapılışı

Kestaneleri ortasından yalnız kabuğunu yarın. Sıvı yağı bir tavada kızdırın, kestaneleri yağa atıp 2-3 dakika kızartıp kabuklarını soyun. Küçük dibi düz bir tepsiye veya borcama kestaneleri koyun. Üzerlerine şekeri, tuzu, suyu ve tereyağını koyup bir yağlı kağıt ve kapak kapatarak ağır fırında 25 dakika kontrol ederek pişirip servis edin.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:45


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.