Standart Fransız Usulü Bezelye #1
Guest
Alt 22 March 2009, 00:21
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler
  • 500 g dondurulmuş bezelye
  • 5 marul yaprağı
  • 1 beyaz soğan
  • Kekik
  • 25 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Yapılışı

Marul yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı doğrayın. Bezelyeleri, marulu, soğanı ve kekiği buhar kabına koyun ve 15 dakika pişirin. Tereyağı, tuz ve karabiber ilave ederek servis yapın.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 12:47