Standart Ekşimik turşusu #1
Guest
Alt 23 March 2009, 14:54
Alıntı ile Cevapla
EKSIMIK TURSUSU

1.5 kilo eksimik
2.5 kilo sari carliston biber
yarim paket margarin (yaklasik)

Biberleri yikayin uclarini biraz kesin. Eksimigi tuzlayin. Kavanoza bir sira eksimik bir sira biber seklinde doldurun ve uzerine iyice bastirin. Agzi kapali olarak 2 gun kalsin. Asagi inmisse biber ve eksimik sirasiyla ekleyin. Yarim paket yumusamis margarini tuzlayip biberlerin uzerine yayin. Kavanozun agzina tulbent koyup kapagi sikica kapatin. Iki gunde bir acip tulbenti yikayip tekrar ayni sekilde kapatin. Tulbent kuflenmesini onlemek icin koyuluyor. Biberler tursu tadina gelene kadar islemi tekrarlayin. Ustune koydugunuz margarini alin ve servis yapin. afiyet olsun.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 11:50