Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27 March 2009, 11:00
Yorgun Yürek
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Kabaklı Tart

MALZEMELER
Hamur Malzemesi:
150 gr Margarin
2 Yumurta
2 Su Bardağı Un
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Toz Şeker
Harç Malzemesi:
3 Kabak
6 Taze Soğan
3 Domates
2 Yumurta
1/2 Demet Dereotu
100 gr Beyaz Peynir
3 Sosis
1 Su Bardağı Krema
Tuz, Karabiber, Fesleğen


HAZIRLANIŞI
Çukur bir kapta margarini bıçakla kıyın.Yumurta,un,tuz ve şekeri ilave ederek tart hamurunu yoğurun.30 dk buzdolabında dinlendirin.
Taze soğan ve dereotunu ince ince kıyın.Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Kabakları temizleyip yuvarlak dilimleyin.Tuzlu suda hafif haşlayın ve süzün.
Hamuru yağlanmış tart kalıbına yayıp üzerine çatalla delikler açın.200 dereceli fırında 15 dk pişirin.Fırından çıkarıp üzerine kabakları döşeyin.Kıyılmış soğan, dereotu, domates ve ince dilimlenmiş sosisleri yerleştirin.
Kremayı yumurta ile çırpın.Ezilmiş beyaz peynir,tuz,karabiber ve fesleğenle karıştırıp tartın üzerine dökün.Fırında 40 dk daha pişirip servis yapın.

Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 05:59


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.