|
|||
|
|||
![]() ![]() GÖREVİNİ YAPMIŞLAR İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ise eleştirilen geceyarısı baskınını doğruladı. Ancak Özer, “Orada, ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yapmıştır’’ diyerek tuhaf bir savunma getirdi. Baskın gibi teftişi eleştirmek yerine haberin olayı saptırmayı amaçladığını söyleyen Özer, teftişin tam olarak saat kaçta gerçekleştiğini bilmediğini, bu konuda Beşiktaş Kaymakamlığı’ndan rapor istediğini söyledi. Özer, olayı çok basit bir açıklamayla şöyle özetledi: “Vatandaş kaymakamlığa dilekçe veriyor, şikayette bulunuyor. Dilekçede, o sorulara ait ifadeler de var. Kaymakamlığın görevlendirmesi üzerine de teftiş yapılıyor. Orada, ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yapmıştır. Kaldı ki bu milli eğitime değil, Beşiktaş Kaymakamlığı’na verilen bir dilekçe. Dilekçede belirtilen soruları sormak mecburiyetindedir. Kurum temiz çıkmıştır. Uzaktan yakından dilekçedeki iddialarla alakası yok. İftira edilmiş görünüyor.” Özer, “Milli Eğitim görevlileri, teftişe mesai saatleri içinde gider. Yetkililer akşam yurttaysa gider bu sorular sorulur. Gündüz bulunamayan, sadece yatmaya gelen kişilerin ifadesi de gidilir alınır” diyerek geceyarısı baskınının gayet doğal olduğunu öne sürdü. |
![]() |
|
|