Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 May 2009, 15:08
Yorgun Yürek
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Kayısı Keki

MALZEMELER
4 adet yumurta
125 gr margarin (eritilmiş)
1 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limonun suyu
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 su bardağı un
20 adet kuru kayısı
1 çay bardağı çekilmiş ceviz, fındık


HAZIRLANIŞI
Kayısıları sıcak suda on dakika haşlayın. Kelepçeli kalıbı yağlayın. Kayısıları dizerek üzerine toz şeker, ceviz içi ve fındık içini serpin. Bir kapta erimiş margarin, şeker, yumurta, yoğurt, vanilya, kabartma tozu, un ve limon suyunu koyup çırpın.
Yapmış olduğunuz bu karışımı kayısıların üzerine dökün. 160-170 derecede pişirin. Servis tabağına dikkatlice ters çevirip servise sunun.


Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Java Sanal Makinesi indir ceyLin Program Yamaları 0 11 January 2009 15:26


Saat: 12:39


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.