Malzemeler
Muzu uzunlamasına ikiye kesin ve derin olmayan bir kasenin kenarlarına koyun. Dondurma toplarını muzların ortasına sıralayın. Çikolata sosunu çilekli dondurmanın karamela sosunu vanilyalı dondurmanın üzerine dökün. Üzerini krem şanti ile kaplayın ve onun üzerine badem veya cevizi serpiştirini en üste de kirazı oturtun.
- Muz 1 adet
- Sos (Çikolata karamela sosu veya çilek reçeli-şurubu) 3 değişik tür
- Badem (Kıyılmış veya ceviz)
- Dondurma (Karışık çikolatalı vaniyalı ve çilekli) 3 top
- Krem şanti (Koyu)
- Kiraz (İri kırmızı) 1 adet
Muzu uzunlamasına ikiye kesin ve derin olmayan bir kasenin kenarlarına koyun. Dondurma toplarını muzların ortasına sıralayın. Çikolata sosunu çilekli dondurmanın karamela sosunu vanilyalı dondurmanın üzerine dökün. Üzerini krem şanti ile kaplayın ve onun üzerine badem veya cevizi serpiştirini en üste de kirazı oturtun.