Standart Vişneli Turtaa:) #1
Guest
Alt 22 June 2009, 09:44
Alıntı ile Cevapla
#newstop{background-color:#A6896B;border: #78634E solid 1px;width:450px;text-align:right;font-weight:bold;font-family: Verdana;color: #3D0F0F;font-size:10px}#postedby{background-color:#78634E;border:#78634E solid 1px;width:450px;text-align:right;font-weight:bold;font-family: verdana;color:#47351F;font-size:10px;}#newsbg{background-color:#75654E;border-left:#75654E solid 1px;border-right:#75654E solid 1px;background-repeat: repeat-y;width:45000px;color: #000000;font-family: Verdana;font-size:10px;padding-top:10px;padding-left:10px;padding-right:10px;padding-bottom:5px;}#newsbottom{background-color:#75654E;border: #75654E solid 1px;width:450px;text-align:right;font-family: Verdana;color:#3D0F0F;font-size:10px;}#newscommentstop{background-color:#A6896B;border: #78634E solid 1px;width:450px;text-align:right;font-weight:bold;font-family: Verdana;color: #3D0F0F;font-size:10px}#newscommentsbg{background-color:#957D63 ;border-left: #AC987D solid 1px;border-right: #AC987D solid 1px;background-repeat: repeat-y;width:450px;color: #3D0F0F;font-family: Verdana;font-size:10px;padding-top:10px;padding-left:10px;padding-right:10px;padding-bottom:5px;}#newscommentsbottom{background-color:#78634E ;border: #78634E solid 1px;width:450px;text-align:right;font-family: Verdana;color:#3D0F0F;font-size:10px;}
VİŞNELİ TURTA



Malzemeler:
1 kg vişne
1 su bardağı tozşeker
1 çorba kaşığı nişasta
125 gram oda sıcaklığında margarin
Yarım çay bardağı pudraşekeri
1 adet yumurtanın sarısı
Bir buçuk su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Krema için:
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tozşeker
1 adet yumurta
1 su bardağı süt


TARİFİ:
Nişasta, tozşeker ve çekirdekleri çıkartılmış vişneleri tencerede karıştırın. Bir-iki taşım kaynatıp soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde margarin, pudraşekeri ve yumurta sarısını karıştırın. Un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin. Hamuru yoğurup, yağlı kağıt serilmiş yuvarlak kelepçeli kek kalıbına yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında
pembeleştirin. Krema malzemelerini bir tencereye alıp karıştırarak kıvam alana kadar pişirin. Pişen tart hamurunu kelepçeli kalıptan çıkartıp servis tabağına alın. Üzerine, pişirip ılıttığınız kremayı yayın. Kremanın üzerine pişirdiğiniz vişneleri dizin. Buzdolabında yarım saat beklettikten sonra, dilimleyerek servis yapın

« önceki Konu sonraki Konu »

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
GaRFieLD
Meslekler
0
17 February 2009 14:14
Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 13:04