Wink Parfe #1
Guest
Alt 1 September 2009, 19:05
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı süt
- 1 su bardağı portakal suyu
- 2 yumurta
- 1 paket vanilya
- 17 tane petibör bisküvi
- 1 su bardağı toz şeker


YapılışıBisküviler robotta un haline getirilir.Yarısı kalıbın altına konur.2 yumurtanın beyazı şekerle çırpılır. Sarısı tek çırpılır.Ayrı bir kapta 2 bardak süt ile krem şanti çırpılır.

Portakal suyu ve vanilya krem şantiye katıldıktan sonra çırpılmış yumurtalarda ilave edilir.Kalıba dökülür.Üstüne ayrılan bisküviler dökülür.

Buzluğa konulur.Donduktan sonra servisten önce biraz dışarda kalması tavsiye edilir.

« önceki Konu sonraki Konu »

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
ceyLin
Estetik Ve Diyet
0
29 December 2008 16:12
Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 13:13