|
|||
|
|||
![]() ![]() Tüm renklerimden kovuldum Siyahındayım bu gece... Ne kadar sürede silinir ismim bilmiyorum Son kez kafa tutacağım kendime Son kez ruhum çırılçıplak kalacak belki de... ![]() Bütün hırsımı bu şiirden çıkartacağım Ben kanadıkça kırmızıSigaram yandıkça duman olacak her satır İnadına renk olacağım siyahını bozmak için... Biz yandıkça yavaş yavaş tükeneceğiz Ve sen küllerimizde kaybolacaksın... ![]() Gölgemi kazıyorum duvarlardan nicedir Ya tümüyle senin olmalı ya hiç olmamalı paronayasındayım... Avuçlarımı sımsıkı kapattım Yine de su gibi akıp gidiyorsun tutamıyorum ![]() Attığım her adımda kendime yaklaşmaktan Yeni keşfettiğim yollarda yeni çıkmazlar bulmaktan nasıl da sıkıldım... Sanki bütün saklambaçlar benim içime saklanmış....... ![]() Canım yandı Gerçeğimi bir hayale sattım hayal beni hiçliğe sattı... Bakışlarıma takılan izleri gözyaşlarım temizleyemedi... ![]() Bir resim gördüm birkaç gün oldu Yılların yaşanmışları alıp başını yaşanmamışlara gitti İçimdeki notayı dinlediğim hiç bir şarkıcı tam basamadı... Ruhum detone oldu.... ![]() Upuzun bir yolun tam ortasındayım Ne geri dönmek geliyor içimden ne sana... Yerimde sayıyorum Kendimi beklemekten yoruldum Siyahı sevmiyorum Gel al beni buradan "kendime" rağmen..... |
![]() |
|
|