![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|||
![]()
Beyaz Saray'da Tarihi Tartışma! ABD Aslında Avrupa İle Mi Tartıştı? Trump Zelenski'yi Beyaz Saray'dan kovdu... Bundan sonra ne olacak? İmralı'dan Gelen Tarihi Çağrının Satır Aralarında Neler Var?, Bundan Sonra Neler Olacak; Adım Adım Terör Örgütü Nasıl Silah Bırakacak?, Beyaz Saray "Çağrı Bölgeye Barış Getirmede Yardımcı Olacak" Açıklaması Yaptı; Türkiye Ve Bölge Nasıl Bir Döneme Girebilir?, Chp'nin Ön Seçim Tanıtım Toplantısına Mansur Yavaş Neden Katılmadı; Yavaş'ın "Diğer Seçenek" Çıkışının Anlamı Ne?, Kamuoyunun Son Gelişmelere Bakışı Ne? İmralı'dan Gelen Tarihi Çağrı... Terör Örgütü Nasıl Silah Bırakacak? Bölge Nasıl Bir Döneme Girebilir? Chp'nin Tanıtımına Yavaş Neden Katılmadı? Kamuoyunun Son Gelişmelere Bakışı Ne? Enine Boyuna'da Hülya Hökenek Sordu; Chp Parti Meclisi Üyesi Dr. Ali Haydar Fırat, 25.-26. Dönem Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Hukukçu - Akademisyen Ural Aküzüm, Akademisyen Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Kamuoyu Araştırmacısı Gürkan Duman, Siyaset Bilimci Dr. İbrahim Uslu İle Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör Yanıtladı.
|
![]() |
|
|