Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Sinema , Tiyatro (https://seversintabi.com/sinema-tiyatro/)
-   -   Devlet tiyatrolarına rakip geliyor (https://seversintabi.com/sinema-tiyatro/76253-devlet-tiyatrolarina-rakip-geliyor.html)

Syst3m 12 September 2009 00:49

Devlet tiyatrolarına rakip geliyor
 
ANKARA- Tiyatrolara oyuncu yetiştiren[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu alanda bilimsel çalışmalara imza atan Ankara Üniversitesi kendi tiyatrosunu kurmak için çalışmaya başladı. ANkara Üniversitesi Tiyatro Bölümü öncülüğünde yıllık programı olan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seyircinni bilet alıp gittiği bir tiyatro kurulacak.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ankara’ya bir tiyatro kazandırmak istediklerini söyledi. Eğitim ve araştırma yapılan bir tiyatro bölümünün olduğunu ve bugüne kadar bu sanat dalına bölümün çok büyük katkıları olduğunu anlatan Taluğ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Biz yeni olarak bu bölümün önderliğinde düzenli bir tiyatro yapacağız. Yıllık programı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salonu olan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seyircinin bilet alıp gideceği bir tiyatro kuracağız” dedi.

Ankara Üniversitesi’nin Başkent’teki kültür-sanat çalışmalarına katkısı bununla sınırlı değil. Üniversite ayrıca yerleşkesinde büyük bir kültür merkezi açacak. İçinde sergilerin açılacağı büyük galerilerin olduğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] müzelerin bulunduğu merkez halka açık bir çağdaş sanatlar merkezi olarak hizmet verecek.

Spawn 12 September 2009 01:00

Cevap: Devlet tiyatrolarına rakip geliyor
 
Tiyatro devri kapanmışken bakalım ne derece tutacak..


Saat: 17:47

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2