Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Spor Dünyası (https://seversintabi.com/spor-dunyasi/)
-   -   Tomov'a suçlama! (https://seversintabi.com/spor-dunyasi/29405-tomova-suclama.html)

ceyLin 13 January 2009 13:44

Tomov'a suçlama!
 
Bulgaristan Devlet Haber Ajansı BTA'nın haberine göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] savcı Bojidar Cambazov[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tomov'un yolsuzluk yaparak zimmetine 36 milyon leva (18 milyon avro) para geçirmekten yargılanacağını açıkladı.

Savcı Cambazov açıklamasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tomov'un[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] halen başkanlığını yaptığı CSKA Sofya Futbol Kulübü'ndeki yöneticilik döneminde ve daha önce Kremikovtsi Demir-Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalıştığı sürede görevini kötüyü kullanarak büyük çaplı yolsuzluk olaylarına karıştığını ileri sürdü.

Tomov ile ilgili iddianamenin hazırlık çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirten Cambazov[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suçlu bulunması halinde Tomov'un 10 ile 20 yıl arasında hapis cezasına çarptırılabileceğini kaydetti.

Bulgaristan'da 1989 yılında rejim değişikliği sonucu devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov'un siyasi danışmanı olan Aleksandar Tomov[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha sonra ''Avrupa Solu'' adlı bir siyasi parti kurmuş ve bu partinin bir süre genel başkanlığını yapmıştı.


Saat: 17:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2