Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Spor Dünyası (https://seversintabi.com/spor-dunyasi/)
-   -   Menajerlik simsarlığa dönüştü!" (https://seversintabi.com/spor-dunyasi/29406-menajerlik-simsarliga-donustu.html)

ceyLin 13 January 2009 13:45

Menajerlik simsarlığa dönüştü!"
 
Türkiye'de birçok takımın formasını giydikten sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] menajerliğe başlayan eski futbolcu Nesim Özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türkiye'de menajerliğin simsarlığa döküldüğünü iddia etti.

Türkiye'de başta Trabzonspor olmak üzere birçok kulüpte forma giyen eski futbolcu Nesim Özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] açıklamalarda bulundu.

Futbolu bıraktıktan sonra uzun bir süre düşündükten sonra menajerliğe başladığını belirten Nesim Özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 8 ay önce FIFA lisansı aldığını kaydetti. Menajerlikte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sağlam adımlarla ilerlemek istediğini ifade eden Nesim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Futbolculuğumda olduğu gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] acele etmeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sağlam ve dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. Menajerliği komisyonculuk olarak görmek istemiyorum. Futbolcularıyla arkadaş olan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onların dertleriyle ilgilenen bir menajer olmak istiyorum. Türkiye'de menajerlik konusunda büyük eksiklikler var. Çok fazla menajer var. İşini doğru yapan menajerlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az. Türkiye'de menajerlik simsarlığa dökülmüş durumda. Hal böyle olunca da futbolcuların kalitesi düşüyor. Futbolcular iyi niyetle yönlendirilmiyor" diye konuştu.

Trabzonspor'da oynadığı yıllarda çok iyi bir kadroları olmalarına rağmen şampiyon olamadıklarını ifade eden Nesim Özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Benim Trabzonspor'da oynadığım dönemde başkanından[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yönetimine ve futbolcu kadrosuna kadar çok iyi bir yapılanma vardı. Sergen Yalçın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Oktay Derelioğlu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hami Mandıralı gibi isimler kadrodaydı ancak gerekli havayı yakalayamadık. Şimdiki Trabzonspor çok iyi bir hava yakaladı. Yönetim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] taraftar ve futbolcular bir kenetlenme içinde. Bu havayla işallah şampiyonluğa kadar giderler. Çok güzel günlerimin geçtiği Trabzonspor'un her zaman başarılı olmasını isterim" dedi.


Saat: 10:55

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2