Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Tarih Hakkında Herşey (https://seversintabi.com/tarih-hakkinda-hersey/)
-   -   İstiklal marşıyla alay Etme.. (https://seversintabi.com/tarih-hakkinda-hersey/17488-istiklal-marsiyla-alay-etme.html)

eLanuR 13 December 2008 16:09

İstiklal marşıyla alay Etme..
 
Bir 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma gününde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]şehitlik gezilirke[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]topluluk içinden biri çıkar ve etrafındakilere yüksek sesle şöyle der:
-Bu nasıl ilkel ve geri bir anlayıştır.İşte tam burası şehitlik.Bir adam çıkmış diyor ki
''Kim bu cennet vatan uğruna olmaz ki feda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda...''
Kardeşim bu topraktır.Hiç toprak sıkılınca şüheda fışkırı mı?[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]diyerek imanı volkan gibi olan İstiklal marşı şairimiz M.Akif'in inancı ve sanatıyla alay eder gibi yere eğilir.bir avuç toprak alır ve çevresindekilere ''işte bir avuç toprak elime aldım ve sıkacağım bakalım şüheda fışkıracak mı?'' der ve toprağı sıkmak amacıyla toprağı sıkmasııyla beraber bütün eliyle beraber parmaklarından kanlar fışkırmayısa başlar.çevresindekilerin şaşkın bakışları altında meydana gelen bu olay karşısında adam da şoke olmuştur.mesele araştırılınca görülmüştür ki o toprak içinde yoğun bir şekilde bulunan ve avusturya dikeni denilen küçük dikenler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elin kılcal damarlarının patlaması sonucunda kanların o tazyikle fışkırmasına neden olmuştur.kutsal değerlerle alay eden bu zavallı da uzunca bir süre cımbızla dikenleri temizlemek zorunda kalmış ve o dikenler de kendisine iyi bir ders olmuştur.

WaHoCannN 13 December 2008 17:11

Cvp: İstiklal marşıyla alay Etme..
 
duymuştum önceden süper beee :D


Saat: 11:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2