Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Trabzonspor, (https://seversintabi.com/trabzonspor/)
-   -   Trabzonspor, ikinci HES projesini kazandı (https://seversintabi.com/trabzonspor/47723-trabzonspor-ikinci-hes-projesini-kazandi.html)

Yorgun Yürek 2 April 2009 07:45

Trabzonspor, ikinci HES projesini kazandı
 
Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi (Uzungöl HES) ihalesini daha önce kazanan ve bu projeden yıllık 12 milyon TL dolayında gelir bekleyen Trabzonspor, talip olduğu ikinci HES Projesi ihalesini de kazandı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kulüp bünyesinde yer alan Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Şirketi ile talip olunan Ballıca Regülatörü ve HES Projesi ihalesinin gerçekleştirildiği ve verilen teklifin DSİ Genel Müdürlüğü’nce kabul edildiği bildirildi.

Bordo-Mavi Enerji Şirketiyle talip olunan Ballıca Regülatörü ve HES Projesi’nin Trabzon’un Of ilçesi Solaklı Çayı üzerinde 8 MW’lik kurulu gücü, 40.00 GWh toplam yıllık enerjisiyle 2008 yılı fiyatlarıyla 17 milyon Amerikan doları tahmini keşif tutarı bulunan bir proje olduğu kaydedildi.

Bir regülatör, 2460 metre tünel, 2 adet tribün ve santral binasından oluşacak olan projenin EPDK fiyatlarıyla yıllık getirisi 4, piyasa fiyatlarıyla 5 milyon TL olarak planlandığı belirtildi.

Trabzonspor, bölge takımlarından Giresunspor ile ortak kurduğu şirketle Göçen Regülatörleri ve HES Projesi ihalesine de talip olmuştu.


Saat: 11:47

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2