Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Uzay (https://seversintabi.com/uzay/)
-   -   uzaylılar müzesi denizli1 (https://seversintabi.com/uzay/18619-uzaylilar-muzesi-denizli1.html)

GeCeKuPa 16 December 2008 19:47

uzaylılar müzesi denizli1
 
Dalyan, “Müzemizi bugüne kadar yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti. Özellikle halkımızı müzeye bekliyoruz. Çünkü geleceklerine hitap eden bir müze. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Geldikleri zaman kafalarındaki soru işaretleri gidecek ya da bilgi dağarcıklarına daha yeni bilgiler eklemiş olacaklar” diye konuştu.

Ücretsiz olarak gezilebilen müzede, dünyada konuyla ilgili araştırmalar yapan kurum ve kuruluş arşivleri, eski çağlardan bugüne UFO ve dünya dışı varlıklarla ilgili fotoğraflar, belgeler ve resmi raporlar bulunuyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği bir [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]diğer bölümde ise ağzında sigarayla oturmuş halde düşünen uzaylı heykeli, UFO gerçeğini yansıtan arkeolojik kalıntıların modelleri, ABD’nin Roswell kentinde düştüğü iddia edilen uçan dairenin temsilinin yanı sıra uzaylılara yapılan otopsi, kaçırılan bir dünyalıya uzaylıların yaptığı deney, gözlem raporlarına dayanan uzaylı varlık tipleri ile uçan daire maketleri yer alıyor.


Saat: 20:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2