Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yalancı Yarim (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/)
-   -   Yalancı Yarim 1.Bölüm Özeti (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/66023-yalanci-yarim-1-bolum-ozeti.html)

Syst3m 25 July 2009 13:36

Yalancı Yarim 1.Bölüm Özeti
 
Hulusi ve Vahi… Evlatlarıyla gurur duyan iki baba.
Hulusi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve eşi Belgin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oğulları Tarık’ın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İtalya’daki iktisat eğitimin tamamlayıp bankasının başına geçeceği günün hayaliyle yaşıyor.
Vahi ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kızı Naz’ın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] konservatuardan mezun olup yurtdışında vereceği çello resitalleri ile göğsünü kabartacağı günün.
Tarık ve Naz da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ideallerine doğru “tam gaz” gidiyorlar… Ancak Tarık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Alfonso” adıyla İtalya’da ralli pistlerinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz ise “Deli Kız” adıyla İstanbul sokaklarında. Son model arabalarıyla.
Ve bu iki başına buyruk gencin hayatları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonunda aynı arabanın içinde kesişir.
Çünkü babalar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] belki en son duyar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ama mutlaka duyar.
Tarık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İstanbul’a ailesini görmeye geldiğinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hulusi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir daha yurt dışına çıkmasını yasaklar.
Naz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaza yapınca da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Vahi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir daha araba kullanmasını.
Tarık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir de üstüne iki sene çalışıp eğitimi yerine ralliye harcadığı parayı çalışıp babasına geri ödemek zorundadır. Babası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] torpille işe girip yan gelip yatarak para kazanma yollarını tıkayınca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] becerebildiği tek işi yapmak zorunda kalır: şoförlük.
Naz’ın ise arabasına binebilmesi için tek engel vardır: babasının bulacağı şoför.
Ve kader yollarını birleştirir… Tarık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz’ın şoförü olarak işe girer. Ancak işi çok zordur. Bir yandan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aniden ortadan kaybolan ve tüm dünyada aranan ünlü ralli şoförü Alfonso olduğunu herkesten gizlemek zorundadır. Bir yandan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ünlü bankacı Hulusi Tekelioğlu’nun oğlu olduğunu Vahi’den saklamak zorundadır. Ve en önemlisi… Arabasının şoför koltuğuna tekrar geçebilmek için tek çaresi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendisini kovdurmak olan ve hayatını bunu planlamakla geçiren Naz’ın saldırılarını savuşturmak zorundadır.
Tarık ve Naz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar… Tarık’ın izini bulmaya çalışan dedektif Sacit[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İtalya’dan kalkıp kendisini aramaya gelen Francesca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şoförlük yapmasını engellemeye çalışan anne Belgin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz’ın kardeşi Ümit’le çıkmaya başlayan ve her an ağzından bir şeyler kaçırması muhtemel kız kardeşi Filiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evinde kaldığı otoriter dadısı Hacer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onun çocukluk aşkı olan ve bu aşkı bir türlü bitirememiş kızı Ayşe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve tabii istemeden çok iyi dost olmalarına sebep olduğu Hulusi ve Vahi. Tarık’ın başı sıkıştığı zaman imdadına koşanlar ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] normal şartlar altında varlıklarından bile haberdar olmayacağı aşçı Cevat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hizmetçi Suna[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve bahçıvan Sami’dir.
Ve tabii yollar katedildikçe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] molalar verildikçe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yola iki “düşman” olarak çıkan Tarık ve Naz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeri geldiğinde patlayan lastikleri birlikte değiştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır.


Saat: 13:50

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2